Zupa krem z zielonych szparagów z płatkami migdałów i Camembertem

by Paula Simińska
468 wyświetleń

2 komentarze
0

Zobacz także

2 komentarze

Delektujemy 18 maja 2020 - 12:28

Jestem zachwycona Twoim przepisem. Uwielbiam szparagi, ale nie wiedzieć czemu wcześniej nie wpadłam na pomysł zrobienia z nich kremu. Doskonałe danie, w którym po prostu się zakochałam:)

Reply
Paula Simińska 18 maja 2020 - 13:37

Dziękuję <3 Ja bardzo lubię zielone szparagi i kombinuję, jakby je tu wykorzystać 🙂 Zupa jest pyszna, ale polecam też grillowane panini ze szparagami (przepis również jest na blogu!). Pozdrawiam 🙂

Reply

Zostaw komentarz

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę stronę internetową.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Dowiedz się więcej

Polityka Prywatności