Wegańskie faworki/chrusty z mlekiem kokosowym – bez jajek!

by Paula Simińska
403 wyświetleń

Moje ostatnie odkrycie – wegańskie chrusty z mlekiem kokosowym – uwaga – bez jajek. Chruściki wyrastają dzięki drożdżom, a przez użycie mleka kokosowego mają cudowny, lekko kokosowy smak. Jeśli nie przepadacie za kokosem – nie ma problemu! Mleko kokosowe można zamienić na mleko roślinne.

#Tłusty Czwartek

Pozostałe przepisy na Tłusty Czwartek:

1 komentarz
0

Zobacz także

1 komentarz

Maria B. 13 lutego 2020 - 14:52

Bosko wyglądają! Niemal identycznie, jak te robione przez moją mamę 🙂 I ten zapach świeżych pączków! Nie do opisania 🙂

Reply

Zostaw komentarz

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę stronę internetową.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Dowiedz się więcej

Polityka Prywatności