Tagliatelle z pieczonym łososiem, bazyliowym pesto i Parmezanem

by Paula Simińska
3301 wyświetleń

Wiele z Was często prosi mnie o przepisy na makarony, które chyba uwielbiacie tak bardzo, jak ja 😉 Na blogu jest już kilka przepisów z makaronem w roli głównej: genialny w smaku i szybki w przygotowaniu makaron z kurczakiem i suszonymi pomidorami, jeden z moich ulubionych – tagliatelle ze szpinakiem, Mozzarellą i suszonymi pomidorami, czy wreszcie najlepsze, domowe spaghetti bolognese, którego nauczył mnie robić mój mąż 😉 Poza ogromną miłością do włoskiej kuchni, uwielbiam makarony za to, że są banalnie proste w przygotowaniu. I właśnie taki kolejny, prosty przepis mam dla Was dzisiaj. Mój ostatni wymysł, czyli makaron z pieczonym łososiem, bazyliowym pesto i parmezanem. Pycha!

MAKARON Z ŁOSOSIEM, BAZYLIOWYM PESTO I PARMEZANEM

MAKARON Z ŁOSOSIEM, BAZYLIOWYM PESTO I PARMEZANEM MAKARON Z ŁOSOSIEM, BAZYLIOWYM PESTO I PARMEZANEM MAKARON Z ŁOSOSIEM, BAZYLIOWYM PESTO I PARMEZANEM MAKARON Z ŁOSOSIEM, BAZYLIOWYM PESTO I PARMEZANEM

3 komentarze
0

Zobacz także

3 komentarze

Ania Liść jarmużu 27 września 2016 - 21:24

Ale mi narobiłaś smaka! Akurat mam łososia w lodówce 😀

Reply
blog.stabrawa 7 października 2016 - 13:59

Wyglądna absolutnie obłędnie – lecę na zakupy 🙂

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 7 października 2016 - 20:52

To najlepszy makaron, jaki w życiu jadłam i robiłam 😉

Reply

Zostaw komentarz

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę stronę internetową.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Dowiedz się więcej

Polityka Prywatności