Kanapka z pasztetem, czerwoną cebulą, ogórkiem kiszonym i chrzanem

by Paula Simińska
1006 wyświetleń

W dzisiejszym wpisie mam dla Was coś prostego. Coś, co sprawdzi się zarówno w domu, jak w szkole, pracy, czy w podróży. Coś banalnego. Kanapkę. Wiele osób słysząc słowo kanapka, wyobrażają sobie dwie kromki zwykłego chleba, odrobinę masła i plasterek szynki. Ja na temat kanapek mam zupełnie inne wyobrażenie. A wszystko dzięki mojej mamie, która przygotowując mi w dzieciństwie śniadania, czy kolacje, nigdy nie szła na łatwiznę i zawsze starała się urozmaicić nawet coś tak prostego, jak kanapka. Wyobraźcie sobie, że nigdy nie miałam na talerzu dwóch identycznych kanapek! 😉 Wracając jednak do tematu dzisiejszego wpisu. Czy kanapka z pasztetem może wyglądać apetycznie? Według mnie tak! Mam nadzieję, że udało mi się ją odczarować i zachęcę Was do wypróbowania mojego ulubionego połączenia. Prosto i smacznie!

DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM

Smacznego!

Korzystasz z mojego przepisu? Zostaw komentarz! I daj znać, jak Ci smakowało 😉

DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM DO SZKOŁY, DO PRACY, W PODRÓŻ – KANAPKA Z PASZTETEM, CZERWONĄ CEBULĄ, OGÓRKIEM KISZONYM I CHRZANEM

2 komentarze
0

Zobacz także

2 komentarze

Fromviewof 26 listopada 2016 - 10:59

Jak zawsze wszystko dopracowane 🙂 idę robić kanapki bo zgłodniałam 🙂

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 27 listopada 2016 - 11:33

Dziękuję :-* Taka „dopracowana” kanapka zawsze wydaje mi się smaczniejsza 😉

Reply

Zostaw komentarz

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę stronę internetową.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Dowiedz się więcej

Polityka Prywatności