Jajeczna pasta z awokado

by Paula Simińska
604 wyświetleń

19 komentarzy
0

Zobacz także

19 komentarzy

Agnieszka 24 października 2016 - 10:16

apetycznie się prezentuje 🙂

Reply
PAULA LUDWICZUK 24 października 2016 - 11:38

Tak samo dobrze smakuje 😉

Reply
Iwona Kosińska 24 października 2016 - 10:17

Potrzebny był mi taki przepis na pastę jajeczną, bo zaplanowałam ją do mężowskiego lunchboxa w tym tygodniu w towarzystwie keksa makrelowego. I tak się zastanawiałam co by tu urozmaicić. No i wiem. Dzięki!:)

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 24 października 2016 - 11:36

Polecam się na przyszlość 😉 Mojemu mężowi smakuje, choć nie przepada za awokado 😉

Reply
Gosia 24 października 2016 - 11:31

Uwielbiam awokado 🙂 Zdecydowanie mogłabym jeść codziennie 😀

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 24 października 2016 - 11:36

To mi póki co smakuje tylko w połączeniu z czymś innym 😉

Reply
Małgorzata Hert 24 października 2016 - 13:08

Bardzo pyszna pasta, sama często taką robię. Zdjęcia śliczne

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 25 października 2016 - 12:20

Dziekuję :-*

Reply
twojezwyciestwo 24 października 2016 - 14:29

Uwielbiam awokado; ale fakt – na początku nie byłam zachwycona. Niedojrzałe jest zbyt twarde i bez smaku a przejrzałe – szkoda mówić…

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 25 października 2016 - 12:21

No ja właśnie trafiłam na bardzo dojrzałe i nie przypadło mi do gustu 🙁

Reply
Ania Liść jarmużu 25 października 2016 - 16:01

Ja zawsze sprawdzam czy jest dojrzałe przez wciskanie końcówki do środka jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało 😉

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 25 października 2016 - 18:29

Dzięki za info, wypróbuję tego sposoby przy następnym zakupie 🙂 Awokado jest mega zdrowe i chciałabym się do niego przekonać nie tylko w formie pasty jajecznej 🙂

Reply
Dominika Kurzak 25 października 2016 - 11:37

Wygląda przepysznie, uwielbiam avocado

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 25 października 2016 - 12:22

:-*

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 25 października 2016 - 12:21

Mi z kolei póki co smakuje tylko z połączeniem z jajkiem 🙂

Reply
Ania Liść jarmużu 25 października 2016 - 16:00

Uwielbiam tego typu pasty! Tylko gotuję jajka na miękko i wtedy nie muszę dodawać majonezu, żeby się wszystko połączyło 🙂

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 25 października 2016 - 18:29

Super pomysł! Wypróbuję następnym razem 🙂

Reply
Przegląd Tygodnia #25 - Rabarbarowo 30 października 2016 - 16:48

[…] pasta z awokado (fooddiary.pl) – pasty na kanapki to moim zdaniem doskonały pomysł, który sprawdzi się jako pożywny […]

Reply
CookUp 29 lutego 2020 - 17:54

Awokado ma bardzo wiele twarzy, ale takie połączenie jest jednym z najlepszych. Wygląda pysznie i jesteśmy pewni, że tak właśnie smakuje. I to świetny pomysł na weekendowe śniadanie, które można jeść niespiesznie! 🙂

Reply

Zostaw komentarz

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę stronę internetową.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Dowiedz się więcej

Polityka Prywatności