Grillowany tost z Chorizo i szparagami

by Paula Simińska
106 views

Grillowany tost z Chorizo i szparagami

Drukuj
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Ocena 5.0/5
( 1 voted )

SKŁADNIKI

  • 2-3 zielone szparagi
  • 3 plasterki Chorizo
  • parmezan w kawałku
  • bułka
  • sos barbecue
  • sos remulada (duński)

PRZYGOTOWANIE

Szparagi myję i odłamuję końcówki. Następnie gotuję je kilka minut w osolonej wodzie z odrobiną czosnku lub oliwy czosnkowej (nabiorą pięknego, zielonego koloru oraz smaku).

Bułkę przekrawam na pół. Obie części smaruję sosami, mieszając je ze sobą.

Układam po kolei plasterki sera, pokrojone na małe kawałki plasterki Chorizo, szparagi i znowu ser.

Tosta grilluję kilka minut, aż ser się rozpuści.

Korzystasz z tego przepisu?
Podziel się zdjęciem i oznacz mnie na Instagramie @fooddiarypl.

You may also like

Zostaw komentarz