Grillowana kanapka ze szparagami, pieczoną gruszką i serem pleśniowym

by Paula Simińska
130 wyświetleń

Tak, jak zapowiedziałam kilka dni, na blogu przez najbliższy czas rządzić będą moje ukochane szparagi 😉 Dzisiaj mam dla Was kolejną prostą przekąskę z wykorzystaniem szparagów. Sprawdzi się idealnie zarówno na zimno, jak i na ciepło, na śniadanie, czy kolację, ale także do szkoły, pracy i na wycieczkę 😉 Grillowana kanapka ze szparagami, szynką szwarcwaldzką, pieczoną gruszką i serem pleśniowym – moja nowa, ulubiona kanapka! Jestem przekonana, że to połączenie zasmakuje nawet tym, którzy za szparagami nie przepadają 😉

0 komentarz
0

Zobacz także

Zostaw komentarz

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę stronę internetową.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Dowiedz się więcej

Polityka Prywatności