Domowe pierogi z kapustą i grzybami

by Paula Simińska
348 wyświetleń

Jeśli miałabym wskazać jedną, ulubioną polską potrawę bez wątpienia byłyby to pierogi. Jeśli chodzi o jedzenie, zdecydowanie bliższa memu sercu i moim kubkom smakowym od kuchni polskiej jest kuchnia włoska. Jednak pierogi znajdują się w pierwszej piątce ulubionych dań. Nie wyobrażam sobie bez nich Świąt. Najlepsze pierogi to oczywiście takie własnej roboty, z cienkim ciastem i dużą ilością dobrze doprawionego farszu.

Smacznego!

Korzystasz z mojego przepisu? Zostaw komentarz! I daj znać, jak Ci smakowało 😉

DOMOWE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

1 komentarz
0

Zobacz także

1 komentarz

ramki na zdjęcia na ścianę 2 listopada 2019 - 12:42

wyglądają pysznie 🙂

Reply

Zostaw komentarz

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę stronę internetową.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Dowiedz się więcej

Polityka Prywatności