Pieczone chipsy z batatów

by Paula Simińska
6 komentarzy 450 wyświetleń

Okres jesienno-zimowy to dla mnie sezon oglądania filmów. Szczególnie odką posiadam konto w Netlfixie 😉 Niestety, wciąż nie potrafię oglądać filmów bez jedzenia w trakcie, dlatego ciągle szukam zdrowszego rozwiązania od chipsów, czy paluszków.

Kiedyś próbowałam przekonać się do pieczonego jarmużu, ale nie wyszło 😉 Zupełnie inaczej jest z batatami! Nie dość, że ich przygotowanie zajmuje chwilę, to są zdecydowanie zdrowsze od sklepowych chipsów. Tak więc, mam dzisiaj dla Was turbo przepis na pieczone chipsy z batatów!

CHIPSY Z BATATÓW

Korzystasz z mojego przepisu? Zostaw komentarz! I daj znać, jak Ci smakowało 😉

CHIPSY Z BATATÓW CHIPSY Z BATATÓW CHIPSY Z BATATÓW

6 komentarzy
0

Zobacz także

6 komentarzy

Ania Liść jarmużu 1 grudnia 2016 - 21:30

Często jem pieczone bataty z guacamole jako przekąskę, ale chipsową wersję też chętnie spróbuję 🙂

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 4 grudnia 2016 - 15:27

Mi jakoś guacamole nie podchodzi ;-(

Reply
Ula | Kobieta i Pasja 6 grudnia 2016 - 21:51

To przepis dla mnie, na pewno wypróbuję!

Reply
Daria @ bezgrzesznarozpusta.pl 14 grudnia 2016 - 13:32

Bardzo często się tymi pysznościami traktuję 😉 Ściskam, Daria xx

Reply
PAULA LUDWICZUK | FOODDIARY.PL 15 grudnia 2016 - 14:55

😉 ;-*

Reply
Gabriella Nowak-Skyrpan 27 grudnia 2017 - 08:46

Piekarnik na termoobiegu czy konwencjonal może być?

Reply

Zostaw komentarz

* Korzystając z tego formularza, zgadzasz się na przechowywanie i przetwarzanie twoich danych przez tę stronę internetową.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Zgoda Dowiedz się więcej

Polityka Prywatności